Έχει υποβληθεί από KONSTANTINA
|
Τετάρτη, 04/06/08 |
Υλικά
- 500 γρμ .ίσως και λίγο παραπάνω αλεύρι ολικής άλεσης
- 30 γρμ μαγιά
- 100 γρμ λάδι
- 1 μέτριο κρεμμύδι
- δυόσμο, κολιανδρο ,άνηθο
- 200 γρμ ελιές χωρις κουκούτσι
- λίγο σουσάμι
- αλάτι
Εκτέλεση
- Γυαλίζουμε λίγο το κρεμμύδι στο τηγάνι, αφού το ψιλοκοψουμε . Δεν το τσιγαρίζουμε.
- Βάζουμε σε λεκάνη, το νερό χλιαρό, το αλάτι τη μαγιά, το λάδι και τα κρεμμύδια. Τα ανακατεύουμε, προσθέτοντας το αλεύρι . λίγο πριν το τέλος ρίχνουμε τις ελιές και τα μυρωδικά.
- Βάζουμε τη ζυμη σε μετριο ταψι, πασπαλίζουμε με σησάμι και ψηνουμε για 45 λεπτα στους 180 β.
- Η ζυμη που θα παρετε δεν θα ειναι σαν του ψωμιου. θα ειναι πιο σφιχτή, απο του κεικ τη ζύμη.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (8) | Εμφανίσεις: 15823 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |
Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 09/12/10 )
|