ΥΛΙΚΑ - 8 φέτες προσούτο
- 2 φιλέτα κοτόπουλου
- 40 γραμμάρια λιαστές τομάτες (πολύ ψιλοκομμένες)
- 10 φυλλαράκια φρέσκια μέντα
- 1 κουταλιά ψιλοκομμένο μαϊντανό
- Αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 2 κουταλιές σουσάμι
| | - Χρόνος προετοιμασίας:
15 λεπτά - Χρόνος ψησίματος:
25-30 λεπτά - Για 2 άτομα
|
ΕΚΤΕΛΕΣΗ Κόβετε τα φιλέτα σε τρία μακρόστενα κομμάτια το καθένα.Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τα σοτάρετε με λίγο ελαιόλαδο έτσι ώστε να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές και προσθέτετε αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.Όταν τα φιλέτα πάρουν χρώμα τα αφήνουμε για πέντε λεπτά να κρυώσουν στην άκρη. Σε ένα μπολ ανακατεύετε τις λιαστές τομάτες, τα φυλλαράκια της μέντας το σουσάμι και τον μαϊντανό μαζί με λίγο ελαιόλαδο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Σε μια πλαστική μεμβράνη στρώνετε κάθετα 4 φέτες προσούτο την μία δίπλα στην άλλη.Τυλίγετε σφικτά με τα χέρια σας μέχρι να γίνει ένα μικρό ρολό.Στην συνέχεια αφαιρείτε την πλαστική μεμβράνη και τοποθετείτε μερικές οδοντογλυφίδες.Ψήνετε το ρολό στον φούρνο για 25-30 λεπτά και σερβίρετε με πουρέ πατάτας η πατάτες φουρνιστές. Πάνω στις φέτες στρώνετε το ένα φιλέτο κοτόπουλου και προσθέτετε το μείγμα με τις λιαστές τομάτες. Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 7755 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |