Υλικά:
- 150 γραμμάρια μαργαρίνη
- 20 γραμμάρια βούτυρο αγελάδος
- 1,5 φλυντζάνι καστανή ζάχαρη
- 4 κρόκοι αυγών
- ξύσμα από ένα μεγάλο πορτοκάλι
- 1/3 φλυντζανιού γάλα
- 1 κουταλάκι μπαίκιν πάουντερ
- 75 ml χυμό πορτοκάλι
- 500 γραμμάρια (και κάτι επιπλέον) φαρίνα κόκκινη
- 1 φλυντζάνι μαύρες σταφίδες
- 1/3 κουταλάκι αλάτι
Εκτέλεση:
Τοποθετούμε σε λεκανίτσα τη μαργαρίνη, το βούτυρο και τη ζάχαρη και τα χτυπάμε σε αργή ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα. Προσθέτουμε έναν-έναν τους κρόκους και το ξύσμα πορτοκαλιού. Ανακατεύουμε το μπαίκιν πάουντερ με το γάλα και το ρίχνουμε στο μίγμα. Προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού και τις σταφίδες. Συμπληρώνουμε με την φαρίνα και το αλάτι. Πλάθουμε τη ζύμη σε στρογγυλά μπισκότα και ψήνουμε για 25 λεπτά περίπου, στους 180 βαθμούς. Καλή επιτυχία!
Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 12326 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |