Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Ραβανί Νο.04 (εύκολο) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 6
Έχει υποβληθεί από xrysa   
Δευτέρα, 25/02/08
Υλικά
  • 1 ποτήρι ζάχαρη
  • 1 ποτήρι σιμιγδάλι χοντρό
  • 1 ποτήρι αλεύρι
  • 1 ποτήρι γάλα
  • 3/4 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
  • 1 μπέκιν
  • 4 αυγά
Σιρόπι
  • 3 ποτήρια νερό
  • 2 ποτήρια ζάχαρη
  • χυμός από μισό λεμόνι
Εκτέλεση
Χτυπάμε όλα τα υλικά εκτός από το γάλα. Ψήνουμε το γλυκό στους 200 για 30' .Οταν το βγάζουμε από το φούρνο όπως είναι ζεστό ρίχνουμε λίγο λίγο το γάλα. Μόλις το ρουφήξει όλο ρίχνουμε και το σιρόπι.
Καλή επιτυχία
Προσθήκη ως Αγαπημένο (7) | Εμφανίσεις: 17798
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (8)
1. 26-02-2008 12:05
 
χρύσα μου το ραβανί είναι απο τα αγαπημένα γλυκά του άντρα μου! θα του το φτιάξω !!!! όντως πολύ εύκολο μου φαίνεται ευχαριστώ πολύ :p
 
melina
2. 26-02-2008 16:43
 
ευκολο ακουγεται κι ευτυχως δεν εχει πολλα αυγα :upset :upset :upset  
μ αρεσει το ραβανι πολυ :zzz :zzz :zzz
 
giota
3. 26-02-2008 21:05
 
Μπράβο Χρύσα να φτιάχνουμε και κανένα γλυκό παραδοσιακό γιατί καλά είναι τα τσίζ κέικς και οι κρέμες μπαβαρουάζ :p αλλά και τα σιροπάκια άλλο πράγμα :roll
 
YANNA
4. 26-02-2008 21:42
 
Ωραίο!
 
sgr
5. 22-05-2009 17:20
 
χρυσα μου το ραβανι σου ειναι υπεροχο!το εφτιαξα χθες και πρεπει να πηγαινει πολυ και με παγωτο,ε?μπραβο,σουπερ! :)
 
sokolatina
6. 23-05-2009 10:48
 
Χαίρομαι που σου άρεσε sokolatina :) Τώρα όσο για το παγωτό, τώρα το καλοκαίρι του πάει πολύ :)
 
xrysa
7. 27-05-2009 16:36
 
να σε ρωτησω κατι αλλο?μου εστειλε δεμα η μαμα μου και μεσα ειχε κ καρυδα.την καθαρισα και εβαλα τη σαρκα στο ψυγειο.εχεις καμια καλη συνταγη?
 
sokolatina
8. 28-05-2009 09:12
 
Σοκολατίνα μου με τριμμένη καρύδα έχω αρκετές αλλά με φρέσκια δεν ξέρω να σε βοηθήσω. Ρώτησε καλύτερα στο forum σίγουρα κάποιος θα γνωρίζει να σου πει.
 
xrysa

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 06/05/10 )