ΥΛΙΚΑ: - 4 κουπες ρυζι γλασσε βρασμενο
- 1 Κρεμμυδι φρεσκο
- 1 Ματσακι Μαιντανο
- 1 Μπανανα
- 1 Αχλαδι
- 1 Ροδακινο
- 1 Ακτινιδιο
- 2 Ροδελες ανανα
- 1 Μανγκο
- 5-6 κ.σ. εδεσμα μαγιονεζας
- Garnitoure: 2 φυλλα απο Μαρουλι για πατο
Εκτέλεση :
Κατ'αρχας παιρνουμε το βρασμενο το ρυζι και το βαζουμε σε μια μπασινα(λεκανη) Μετα κοβουμε το κρεμμυδι,αλλα να ειναι ευδιακριτο και παιρνουμε μετα και κοβουμε σε ζαρακια ολα μας τα φρουτα(μπανανα,αχλαδι,μανγκο,ακτινιδιο,ροδακινο) τα βαζουμε και αυτα μεσα στιν μπασινα. Ψιλλοκοβουμε τον μαιντανο να μην υπαρχουν χοντα κομματια μεσα και ανακατευουμε πολυ καλα ωστε να γυρισουμε ολα τα υλικα μας μαζι. Βαζουμε στο πιατο μας τα φυλλα απο το μαρουλι και βαζουμε να πατησει πανω η σαλατα αφου την στερεωσουμε και ειναι ολα ενταξει παιρνουμε το εδεσμα μαγιονεζας το βαζουμε σε ενα κορνε και κανουμε μικρες μικρες τρουφιτσες πανω στην σαλατα μας ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 8217 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |