| Υλικά - 1 κιλό πορτοκάλια
- 1 κιλό ζάχαρη
- 2 ξυλα κανέλα
|
Εκτέλεση Καθαρίζω τα πορτοκάλια απο τη φλούδα και το εσωτερικό άσπρο καλά και τα κόβω σε μέτρια κομμάτια μέσα σε κατσαρόλα. Προσθέτω τη ζάχαρη (εγω κράτησα λίγη γιατι δεν μου αρεσουν τα πολύ γλυκά) και τις κανέλες και βάζω να βρασει σε χαμηλή φωτιά. Μετά απο 10' περιπου βρασιμο αφαιρώ τις κανέλες και συνεχίζω μέχρι να μείνει η μαρμελάδα χωρίς υγρά και να γίνει ένας δεμένος πολτός. Την βάζω σε βάζα και αφήνω να κρυώσει καλά πριν τα κλείσω. Καλή επιτυχία!
Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 25615 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |