Έχει υποβληθεί από sgrav
|
Τετάρτη, 23/01/08 |
Υλικά - 2 φυλλα ζυμης κουρου
- 2 κ,σ βουτυρο
- 800 γραμ σπανακι ψιλοκομμενο
- 500 γραμ χορτα διαφορα(λαπαθα καυκαληθρες)ψιλοκομμενα
- 2 πρασα ψιλοκομμενα
- 500 γραμ χοιρινο κομμενο σε κομματακια
- 1 ματσακι ανιθο και 1 ματσακι μαιντανο ψιλοκομμενα
- 250 γραμ φετα τριμμενη
- 3 αυγα
- 1/2 φλυτζανι ελαιολαδο
- αλατι και πιπερι
Εκτέλεση - σε ενα τηγανι σωταρουμε το χοιρινο να ροδισει
- σεμια κατσαρολα ριχνουμε το ελαιολαδο και σωταρουμε ολα τα χορταρικα και τα στραγγιζουμε απο το περιτο λαδι
- σε μια λεκανη ανακατωνουμε τα χορταρικα, το χοιρινο ,τη φετα, τα αυγα, το μαιντανο, τον ανιθο και το υπολοιπο λαδι
- βουτυρωνουμε ενα μεγαλο ταψι, στρωνουμε το ενα φυλλο και απλωνουμε τη γεμιση. καλυπτουμε με το αλλο φυλλο
- χαραζουμε την πιτα και αλειφουμε με βουτυρο, ραντιζουμε με νερο και ψηνουμε 1 ωρα στους 180 βαθμους
Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 5360 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |
Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 13/03/11 )
|