Υλικα - 1 κιλο γαυρο
- ενα μεγαλο κρεμμυδι τριμμενο
- 1 ντοματα ψιλοκομμενη
- 4 αυγα
- μισο ματσακι μαιντανο ψιλοκομμενο
- 4 κ.σ κεφαλοτυρι τριμμενο
- αλατι πιπερι
- αλευρι οσο παρει
Εκτελεση Aφαιρουμε τα κεφαλια και το κοκκαλο απο τους γαυρους τους πλενουμε καλα τους κοβουμε σε μικροτερα κομματια και τους αφηνουμε να στραγγιξουν ριχνουμε τους γαυρους σε ενα μπωλ προσθετουμε το κρεμμυδι τη ντοματα το τυρι το μαιντανο τα αυγα χτυπημενα και αλατοπιπερο ανακατευουμε και αρχιζουμε να ριχνουμε αλευρι τοσο ωστε να γινει ενα μειγμα σαν κουρκουτι παιρνουμε κουταλιες και τηγανιζουμε σε καυτο λαδι μεχρινα ροδισουν Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 7204 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |