Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Μεγάλοι μάγειροι

Αυτή η νέα στήλη του GreekMasa είναι αφιερωμένη στους μεγάλους δάσκαλους της μαγειρικής, στους αναγνωρισμένους γευσιγνώστες και στους διακεκριμένους chefs της χώρας μας.

Στόχος μας είναι η γνωριμία με τους διακεκριμένους επαγγελματίες της κουζίνας και των μαγειρικών τους δημιουργιών.

Τα αφιερώματα είναι μηνιαία και περιλαμβάνουν αναφορές από τη δράση τους (εκδοτικές κ.α), βιογραφικά στοιχεία, διακρίσεις, καθώς και συνταγές που αφιέρωσαν στην μεγάλη παρέα του GreekMasa

masahat



Βαγγέλης Δρίσκας
Βαγγέλης Δρίσκας

Βαγγέλης Δρίσκας

 

Αφιέρωμα

Ο κ. Βαγγέλης Δρίσκας είναι ο καλεσμένος μας για αυτό το μήνα.
Διακεκριμένος σεφ, αναγνωρισμένος γαστρονόμος και συγγραφέας πολλών βιβλίων μαγειρικής με μεγάλη δράση, ο κ.Βαγγέλης Δρίσκας ανήκει σήμερα στους εμπνευσμένους ανθρώπους του χώρου της γαστρονομίας, προτείνοντας πρωτότυπα μενού με αφετηρία την ελληνική δημιουργική κουζίνα. 

Τον καλωσορίσουμε στους Masa “Μεγάλους γευσιγνώστες” του GreekMasa, τον ευχαριστούμε για τις μαγειρικές τους αφιερώσεις τους και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Διαβάστε περισσότερα...
Βέφα και Αλεξία Αλεξιάδου
Βέφα και Αλεξία Αλεξιάδου

Βέφα και Αλεξία Αλεξιάδου

 

Αφιέρωμα

Οι κυρίες Βέφα και Αλεξία Αλεξιάδου, ανταποκριθήκαν αμέσως στο κάλεσμά μας για τα εγκαίνια της νέας στήλης του GreekMasa “Μεγάλοι μαγειρικοί δάσκαλοι”. Τους ευχαριστούμε για τις μαγειρικές τους αφιερώσεις τους και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην πολύ πετυχημένη πορεία τους, που είναι ήδη γεμάτη με διακρίσεις διεθνώς.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα και την κ. Ιωάννα Μουτζάλα για τη βοήθειά της στην συγκέντρωση του παρακάτω υλικού.

Διαβάστε περισσότερα...