Υλικά - Αλεύρι (περίπου μισό κιλό)
- Χλιαρό νερό
- λίγο αλάτι (περίπου μία κουταλίτσα γλυκού)
- Ζάχαρη (2 κουταλιές γλυκού)
- 1 φακελάκι ξερή μαγιά
Εκτέλεση - Σε μία λεκανίτσα βάζω αλέυρι, αλάτι, ζάχαρη, μαγιά στο κέντρο κάνοντας μία λακουβίτσα και εκεί ρίχνω σιγά - σιγά το χλιαρό νερό (όσο πάρει) μέχρι να γίνει μία ζύμη που να μη ν κολλάει στα χέρια. Επίσης βάζω λίγο λάδι σε ένα πιατάκι και καθώς το ζυμώνω αλείφω τα χεριά μου και κατά συνέπεια και την ζύμη. Διευκολύνετε έτσι το ζύμωμα.
- Σκεπάζω την λεκάνη με μία καθαρή πετσέτα και αφήνω στην άκρη να φουσκώσει.
- Αφού φουσκώσει χωρίζω την ζύμη σε ισομεγέθη μπαλάκια τα ανοίγω στρογγυλά τα γεμίζω με φέτα με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και κλείνω.
- Τα τηγανίζω σε όχι πολύ δυνατή φωτιά και..... τέλος τα τρώμε !
Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 8025 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |