Υλικά:
- 5 μεγάλες πατάτες
- 2 αυγά (κατά προτίμηση βιολογικά)
- 1 κουπα τριμμένο ζακυνθινό λαδοτύρι ή σκηρό κεφαλοτύρι
- 2 κ.σ. άνιθο
- 2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια
- αλάτι και πιπέρι
- 1,5 ποτήρι νερόυ αλεύρι κίτρινο (για πίτες)
Εκτέλεση
- Βράζουμε και αλέθουμε τις πατάτες. Ρίχνουμε ολα τα υπόλοιπα υλικά μαζί αφήνοντας τα αυγά για το τέλος.
- Τηγανίζουμε σε καυτό ελαιολαδο.
Σημ.: Αν το μείγμα ειναι μαλακό και διαλύεται στο τηγάνι βάζουμε λίγο ακομα αλεύρι. Καλή επιτυχία! Προσθήκη ως Αγαπημένο (52) | Εμφανίσεις: 25256 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |